Midesign Špajz u Šoping Centru "Plaza Kragujevac"Povodom prvog rođendana u Šoping Centru "Plaza Kragujevac" organizujemo 
prodajnu izložbu radova, na prvom spratu, preko puta "Arene Fun Factory".

Slika (tehnika, akril na platnu)
ručno oslikanih čaša, flaša i vaza (tehnika, akrilne boje za staklo)
ručno oslikane jastučnice (tehnika, akrilne boje za tekstil)
ilustracije
bedževi
bedževi za svadbe
pozivnice za svadbe
mindjuše
plakati
Izložba će ce održati u subotu 23. marta i trajaće do 24. aprila 2013. godine.

Milena Andrić (MIdesign)
Ivana Nikolić Stanković (MIdesign),
Mina Vesović (Minka Špajz)

Milena Andrić rođena je 2. avgusta 1979. godine u Kragujevcu. Završila je Fakultet primenjenih umetnosti dizajna u Beogradu, na odseku za dizajn tekstila. Radi kao profesor likovne kulture u Osnovnoj školi. Aktivno se bavi slikanjem, izradom i oslikavanjem unikatnih predmeta (garderoba, tašne, nakit, delovi nameštaja...)


Ivana Nikolić Stanković rođena je 6. maja 1981. godine u Kragujevcu. Završila je Filološko-umetnički fakultet u Kragujevcu, na odseku grafičkog dizajna, i višu školu likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek nastavnik likovne kulture.  Radi kao grafički dizajner u Kragujevcu. Aktivno se bavi slikanjem i oslikavanjem unikatnih predmeta.


Mina Vesović rođena je 14. maja 1983. godine u Kragujevcu. Diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu na odseku za kompjutersku umetnost i dizajn. Bavi se grafičkim dizajnom, karakter dizajnom, animacijom, vajarstvom, izradom ilustracija, kolaža, pozivnica, unikatnih predmeta, nakita i aksesoara.

Коментари

Популарни постови са овог блога